Tabla sıcaklığı nedir hocam alternatif olarak saç spreyi de deneyebilirsiniz kullanışlı oluyorArkadaşlar merhaba
Geniş tabanlı baskı alırken tabladan kalkma sorunu yaşıyorum. Prit denedim ama işe yaramadı. Mesela bu sorunu ikea Skadis basarken çok yaşadım ve basamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 98Ekli dosyayı görüntüle 99Ekli dosyayı görüntüle 100Ekli dosyayı görüntüle 101Ekli dosyayı görüntüle 102Ekli dosyayı görüntüle 103Ekli dosyayı görüntüle 104Ekli dosyayı görüntüle 105
evet işe yarıyor bu arada ama uzun vadede tablamı mahvetti. z-Offset'i bir tık düşürmeni tavsiye ederimTabla sıcaklığı nedir hocam alternatif olarak saç spreyi de deneyebilirsiniz kullanışlı oluyor![]()
Ucuz yollu bir çözüm arıyorsan bulaşık deterjanıyla yıkayıp tablaya hiç parmak sürmeden sadece kenarlardan tutmayı deneyebilirsin, bu sorunu kısmen çözer. Ama bana sorarsan biraz daha pahalı olsa da kesin çözüm izopropil alkol, ben çoğu yöntemi denedim ve en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. Pritt falan sürenler de var, evet işe yarıyor ama hem ilk katmanı dalgalı yapıyor hem de her baskı öncesi o kurumuş yapıştırıcıyı temizlemek tam bir eziyet. Kısacası hiç uğraşma derim, al bir izopropil alkol ve mikrofiber bez, kalkma sorunuyla falan boğuşma keyfine bak.Burda da ilk katmanlarda yırtılma var. Ben de A1 aldım yaklaşık 3 4 gün önce. Tüm baskılarımda sorun yaşıyorum.