Hangi Cihaz/Cihazları Kullanıyorsunuz?

The Plasti

Yeni Üye
Kullanıcı
Merhaba, forumumuz hayırlı olsun. Forum Kurucusuna böyle bir topluluğu oluşturduğu için teşekkür ederiz ihtiyaç gerçekten vardı. :)

Hadi bakalım herkes kullandığı cihaz/cihazları yazsın bakalım. Cihazınızdan memnun musunuz onu da yazın güzel bir sohbet konumuz başlamış olsun :)

Kullandığım cihazlar:
2 Adet Bambu Lab P1S Combo (Söylenecek söz yok çok memnunum)
4 Adet Flashforge Adventurer 5M Pro (Parça kalitesi elbette düşük ama fiyatının BENCE en iyi hakkını veren makinesidir diye düşünüyorum.)

Mustafa

M.TOPAL
Kurucu
Yönetici
Merhaba, forumumuz hayırlı olsun. Forum Kurucusuna böyle bir topluluğu oluşturduğu için teşekkür ederiz ihtiyaç gerçekten vardı. :)

Hadi bakalım herkes kullandığı cihaz/cihazları yazsın bakalım. Cihazınızdan memnun musunuz onu da yazın güzel bir sohbet konumuz başlamış olsun :)

Kullandığım cihazlar:
4 Adet Flashforge Adventurer 5M Pro (Parça kalitesi elbette düşük ama fiyatının BENCE en iyi hakkını veren makinesidir diye düşünüyorum.)
Merhabalar hoş geldiniz. Ben teşekkür ederim aramıza katıldığınız için :) Kullandığınız cihazlarınız gayet güzel cihazlar özellikle Bambu Lab yazıcılar oldukça iyi performans gösteriyor. Diğer yazıcıları deneyimleme fırsatım olmadı o konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Ben evde kendim üzerinde yükseltmeler yaptığım bir Creality Ender 3 Pro kullanmaktayım. Bunun yanında kendi yapımım bir yazıcım mevcut ama henüz tamamlamaya fırsat bulamadım. :)

vaiflagystore

Yeni Üye
Kullanıcı

Kullandığım cihazlar:
Hoş geldiniz, sefa getirdiniz. K1C ile mutluyuz, nasip kısmet olursa bir gün Bambu da kullanmak isteriz. 😄

vaiflagystore

Yeni Üye
Kullanıcı
Ender 3 V2 kullanıcısıyım bu yaz kendime K1C almayı planlıyorum.
Çevrenizde kullananlar varmı? tavsiye edermisiz.
Hocam ben kullanıyorum belki Instagram'da da denk gelmişsinizdir. Çok sorun yaşadım ama (kötü filamentler yüzünden) açıkçası kaliteli filament kullanırsanız ve makineye iyi davranırsanız sorunlar olsa dahi kolayca halledilen bir makine edindiğim bütün deneyimlerin nihayetinde. Bugün olsa alır mıydım diye sorarsam kendime, evet alırdım. Önemli nokta dediğim gibi kaliteli filament ve nazik kullanmak, bakımlarını yapmak. Yazdıklarım benim kendi tecrübelerimden yola çıkarak edindiğim sonuçlar elbette sizi etkilemesini istemem fikir olarak.