MakerDepo - 3D Model Paylaşım ve Topluluk Sitemize Davetlisiniz

Hsnozer

Yeni Üye
Kullanıcı
🎉 MakerDepo Yayında!
3D tasarımcıları, baskı meraklılarını ve markaları bir araya getiren yeni nesil bir platformla tanışın! Yabancı siteler yerine neden bizimde olmasın?
Hemde Tamamiyle Türkçe ve Türk kullanıcılar ile

İşte özelliklerimizin bazıları;

🔹 Kolay Model Paylaşımı: STL/OBJ yükleme, çoklu fotoğraf, zengin açıklama editörü, lisans seçenekleri
🔹 AI Destekli Etiketleme: Yapay zekâ otomatik olarak kategori ve etiket önerir
🔹 Gerçek Baskı Deneyimleri: Kullanıcılar yazıcı ayarlarını, filament tipini, baskı süresini ve fotoğraflarını paylaşabilir
🔹 3D Önizleme: Modelleri tarayıcı üzerinden döndür, yakınlaştır, incele
🔹 Gelişmiş Arama: Etiket, kategori, uyumluluk, lisans filtreleri
🔹 Topluluk Alanı: Fotoğraf/video paylaşımı, anketler, yorumlar, fikir ve soru bölümleri
🔹 Rozetler & XP: Görevlerle token kazan, seviyeni yükselt
🔹 Marka Profilleri: Resmi sayfalar, duyurular, ürün tanıtımları ve topluluk içi görünürlük
Ve daha nicesi sizler için bekliyor

Test edip kullanmanız bizim için ve iyileştirme yapmamız için çok önemli desteğinizi bekliyoruz.
3D baskı dünyasını daha sosyal, daha pratik ve daha ilham verici hâle getiriyoruz.
Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız!

👉 www.makerdepo.com

Elinize sağlık güzel bir site olmuş henüz kullanmadım ama kullanınca yorumumu güncelleyeceğim.

Hayırlı olsun hocam inceleyince görüşlerimi ileteceğim elinize sağlık :)

Güncelleme: İçerik sayısı biraz daha fazla olabilir insanların dikkatini çekecek şekilde. Kategoriler daha iyi bir görünüme kavuşturulabilir hatta bir menü olabilir. Mobilde inceledim. Masaüstünde de aynıdır diye düşünerekten söylüyorum biraz zor olabilir böyle aradığını bulmak.

Son düzenleme:
Masaüstü ve mobil tamamiyle farklı hocam mobil tarafı uygulamaya hazırlık bi nebze hatta ana ekrana ekleme özelliğini yaptım şimdiden kullanıcı sayısı ve talep gelince mobil uygulama hazır yani ama dediğinizi inceleyip düzenleme yaparım hemen

Hayırlı olsun hocam inceleyince görüşlerimi ileteceğim elinize sağlık :)

Güncelleme: İçerik sayısı biraz daha fazla olabilir insanların dikkatini çekecek şekilde. Kategoriler daha iyi bir görünüme kavuşturulabilir hatta bir menü olabilir. Mobilde inceledim. Masaüstünde de aynıdır diye düşünerekten söylüyorum biraz zor olabilir böyle aradığını bulmak.
Sorunu düzelttim hocam keşfet kısmında filtreleme ve kategoriler işlevini yerine getirmiyordu artık şimdi tam anlamıyla filtreleme yapılıyor ve düzgün bir biçimde arama gerçekleştiriliyor. Düzenlememi istediğiniz başka birşey varsa hemen yardımcı olurum.

Sorunu düzelttim hocam keşfet kısmında filtreleme ve kategoriler işlevini yerine getirmiyordu artık şimdi tam anlamıyla filtreleme yapılıyor ve düzgün bir biçimde arama gerçekleştiriliyor. Düzenlememi istediğiniz başka birşey varsa hemen yardımcı olurum.
Elinize emeğinize sağlık hocam gönlünüzce olsun her şey.

Teşekkür ederim hocam umarım güzel bir topluluk oluşturabilirim. Ama bir çok sizin gibi forumlara konu açsamda insanlar tercih etmiyor.
Rica ederim hocam aynı şekilde burası içinde geçerli hocam. Maalesef buraya da ilgi artmıyor umarım düzelir güzel işler yaparız.

Umarım hocam yolumuz açık olsun ama insanlarımız yerliye destek vermek önem vermek yerine kendimiz olana önem verelim yerine daha çok nasıl etkileşime girerim daha çok nasıl kazanırım hesabı tuttuğu için olmayacaktır

Geri